11 C
Kotor

Slušaj online radio

“Bokeški Forum” – Loši zakoni i odluke nakon izbora

Bokeški Forum
Bokeški Forum

NVO “Bokeški Forum” saopštila je juče da je skidanje sa dnevnog reda sjednice SO Tivat nove “dikriminatorske” odluke o porezu na nepokretnosti prije dva dana, samo privremeno prevazilaženje ovog problema koji najviše tišti starosjedioce Tivta, i to u predizborne svrhe vladajuće DPS-SDP koalicije.

“Vjerujemo da je sve ovo samo odlaganje i da će svi ti loši zakoni i odluke po tivatsko stanovništvo biti donijeti poslije lokalnih izbora. Jer i predlagačima je jasno da bi se njihovo usvajanje sada kao bumerang obilo o glavu uoči lokalnih izbora na proljeće.”- saopštio je “Bokeški Forum” uz napomenu da pored odluke o porezima na nepokretnosti kojom se drastičlno povećavaju te dadžbine, “nad gradjanima Tivta kao mač visi i užasan Zakon o morskom dobru, prodaja lučice Kalimanj, privatizacija Parking servisa i sve ono što samo čeka da se famozno ubacivanje papirića u glasačke kutije završi.”

“Pa da onda sve to ponovo nadje “svoje mjesto pod Suncem” u zakonski utemeljenoj pljački gradjana Tivta. Svemu tome će se “Bokeški Forum” i prije i poslije izbora najoštrije suprotstaviti.”- stoji u saopštenju.

Najčitanije