24 C
Kotor

Slušaj online radio

Bokeški Forum: Opet barikade ispred hotela “Palma”

Tivat foto Boka News

Iznenađenje, ali neprijatno, u sred Tivta…. Na kupalište kod hotela “Palma” postavljene su barikade koje nemaju nikakve veze sa bezbjedonosnim situacijama i korona virusom. Naprotiv…  Za nas iz “Bokeškog Foruma” ovo je nagovještaj onoga što nas čeka i ove ljetnje sezone. Besomučno otimanje plaža i kupališta građanima Tivta od strane “modernih” investitora. Još jedan pokazatelj istinitosti one narodne krilatice po kojoj: “sila Boga ne moli”. I nikakva reakcija lokalne uprave i nadležnih organa.

Arsenal je nekada dijelio tivatsku rivijeru decenijama, a sa otvaranjem Porto Montenegra otvorila se i obala, tako da su Tivćani i njihovi gosti prošetali obalom od Donje Lastve do Belana…. Ali ne lezi vraže, uvijek se nađe neki pametnjaković… Obala je opet ograđena. Ispred hotela “Palma” nikao je zid od žardinjera i žive ograde…. Poštovani sugrađani: Da li bi trebalo tako? Mi u “bokeškom Forumu” smatramo da ne i mislimo da je to krajnje bezobrazno… Obala je ako se ne varamo javno dobro. Na žalost dok je ove vlasti amo na papiru.

Žardinjere- foto Bokeški forum

Povodom ovog nemilog događaja “Bokeški forum” obratit će se nadležnim institucijama još danas i zahtijevati njihovu hitnu reakciju.

Najčitanije