23.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Bokeski Forum: Slabiji DPS za jači Tivat

Bokeški Forum – foto Boka News

To sto se u tivatskom DPS-u napravio raskol koji se odavno mogao naslutiti može samo da raduje sve one koji vole Boku i Tivat. Jer ne pamti se, a bilo ih je svakakvih, uprava koja je za svoj grad uradila vise losih stvari i postavila se kao antibokeska i antitivatska od one koja je sada ustolicena.

Najavljeno izglasavanje nepovjerenja gradonacelnici dr Sneyani Matijevic, nije nista drugo do skrivanje pod tepih svih mutnih radnji koje su se u Tivtu tokom ove dvije godine desavale. Ukljucujuci i nedavno sramno oprastanje duga Porto Montenegru.

Naravno, mnogo toga u ovoj odluci PODGORICKE centrale, kojoj tivatski poslusnici slijepo aplaudiraju govori i o moralnim atributima onih koje ste postovane sugradjanke i sugradjani na proteklim izborima birali. Je li moguce da od hvalospjeva Snezani Matijevic nije ostalo nista drugo, nego podizanje crvenog kartona i potvrdjivanja svega onog sto je Bokeski Forum, kao i ostali opozicioni subjekti u Tivtu pricao.

I u nastavku ove politicke tragikomedije gledacemo i dalje slijepo izvrsavanje naredjenja partijskih podgorickih oligarha.

Ostaje nam da se nadamo da ste i vi, postovane Bokeljke i Bokelji prepoznali konacno svu privrzenost tivatskih poltrona, aktuelnoj podgorickoj vlasti.

Radujemo se svakom daljem raskolu u ovoj interesnoj gruopaciji jer jedini istiniti slogan poslije svega je: Slabiji DPS, za jaci Tivat, kaže se u saopšternju  koje potpisuje predsjednica Opstinskog odbora Bokeskog Foruma Tivat Marija Maja Giljača.

Najčitanije