20 C
Kotor

Slušaj online radio

Bokeški Forum: Veća plata za vječnu sramotu

Bokeški forum

Opštinski funkcionerski tim na čelu sa Sinišom Kusovcem ponovo je sebi povećao plate. Da ih ne poznajeno ili da živimo u krštenom svijetu, ovakva odluka bila bi skandalozna. Donešena u danima kada se plate drastično smanjuju, radnici otpuštaju, a državu, grad Tivat čeka ekonomska katastrofa, kaže se u saopštenju Bokeškog Foruma.

“Na žalost ipak ih poznajemo veoma dobro. Njihovo bjesomučno i više puta rhešavano stambeno pitanje, bespovratne kredite koje su uzeli iz džepova građana Tivta, opraštanhe višemilionskih iznosa partijskim prijateljima i političkim tajkunima. Od njih nas više ništa ne može iznenaditi.

To su ljudi koji su 2016.godine odbili predlog Bokeškog Foruma, da se napravi poseban socijalni fond, da se u korist najugeoženijih odreknu odborničkih i dijela drugih zarada. Da bi taj Fond i te kako koristio.

Ovo povećanje plata ipak ima i drugu poruku. Svjesni da će zbog svekolikog zla koji su napravili biti maknuti sa pozicija vlasti uzimaju što se uzeti još može iz opustošene gradske kase.

No Bokeški forum vam obećava: i to i sve drugo moraćete da vratite. Na ovaj ili onaj način”.

Najčitanije