17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Bolnica Kotor posjete samo srijedom i subotom

Bolnica Kotor foto Boka News

Iz Kliničko – bolničkog centra Kotor obavještavaju da su, zbog povećane aktivnosti virusa gripa kao i uslijed registrovanog broja oboljelih, posjete pacijentima moguće srijedom i subotom od 16 do 17 sati.

„Pacijenta mogu obići maksimalno dva posjetioca u trajanju od po pola sata, uz obavezno nošenje zaštitne maske i korišćenje dezinfekcionih sredstava“, saopštavaju iz bolničke uprave.

Dom zdravlja Kotor

Dom zdravlja Kotor, nakon analize obima i strukture usluga, kadrovskih kapaciteta i broja stanovnika kojima pruža zdravstvenu zaštitu, u narednom periodu u danima vikenda radiće po drugačijem režimu rada u odnosu na dosadašnji.

Dom Zdravlja Kotor

Naime, uz saglasnost Ministarstva zdravlja, menadžment Doma zdravlja Kotor, donio je odluku da od narednog vikenda, (od 11.februara 2024. godine), subotom organizuje rad izabranih doktora za odrasle i izabranih doktora za djecu u jednoj smjeni, a nedjeljom će u jednoj smjeni raditi izabrani doktor za odrasle.

Svakako će se i u narednom periodu analizirati svi pomenuti parametri i u skladu s tim organizovati rad, a takođe, u toku turističke sezone može doći do izmjene radnog vremena u danima vikenda, zbog većeg priliva turista i zahtjeva za pružanjem zdravstvenih usluga.

Najčitanije