17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Bolnici Kotor donirano 15.665 eura na prvom Regentovom dobrotvornom balu – održana treća “Best of the Best” ceremonija

Prvi Regentov dobrotvorni bal održan je u petak 14.decembra 2019.godine u punoj banket sali hotela Regent. Na balu je prikupljen iznos od 15.665 € koji će biti doniran Opštoj bolnici Kotor u cilju kupovine neophodne medicinske opreme odnosno dva defibrilatora.

Kai Dieckmann, generalni menadžer hotela u obraćanju zvanicama izjavio je:

„Ovaj bal je izraz naše potrebe da se Vama, našim partnerima i saradnicima zahvalimo na divnoj saradnji svih ovih godina a pogotovo tokom protekle 2018.godine i da skupa dodijelimo zajednici nešto vrijedno.

Opštoj Bolnici Kotor, koja postoji preko 70 godina, gravitiraju građani četiri opštine Crnogorskog primorja i to Herceg Novi, Kotor, Tivat i Budva te rastući broj turista. Sa tim na umu i iscrpnom shvatanju turizma i potrebe kvalitetne infrastrukture i usluga uopšte jedne destinacije, menadžment hotela Regent želio je ovom prilikom ne samo da ukaže na potrebe jedne kompleksne medicinske institucije već i da prepozna posvećen rad svih koji u njoj rade te stoje na raspolaganju dominantno Tivćanima i Kotoranima, njihovim gostima te shodno tome i gostima hotela Regent – bolnica Kotor je relevantna lječilišna adresa u slučaju potrebe.“

Kabinet premijera Crne Gore najvećom pojedinačnom donacijom te sponzori Adriatic Marinas – Porto Montenegro, kompanija Adriale Holding, Cogimar, Cvjećara Nina, Free Jack, Green Factory, Opština Kotor, štamparija Print All, Vinarija Savina, Zoran Radonjic Photography te medijski partner Radio Televizija Crne Gore podržali su ovaj događaj.

Prisutnima je bila dostupna i vrijedna tombola u sklopu koje su imali mogućnost da kupe lozove za nagrade u vidu smještaja u nekim od najprestižnijih hotela Evrope i regiona dok su aranžmane na obali donirali hotel Regent, Porto Montenegro, Discover Montenegro i Turistička organizacija Tivat. Sva sredstva prikupljena prodajom tombola – lozova su dio navedenog iznosa donacije.

“Hvala Vam na ovako divnoj večeri koja nas je okupila oko lijepog cilja. Počastvovan sam što ste za prvi bal izabrali bolnicu Kotor kao instituciju kojoj ste se posvetili te Vam zahvaljujem što ćemo kupovinom neophodnih medicinskih uređaja unaprijediti tretman liječenja pacijenata naše ustanove”- kazao je primarijus, dr Ivan Ilić, direktor Opšte Bolnice Kotor zatvarajući bal.

Veče su uveličali plesači Jet Set škole iz Podgorice standardnim plesovima.

“Best of the Best” – Boka News najbolji elektronski medij 

Best of the Best ceremonija – Najbolji elektronski medij Boka News

U okviru “Best of the Best” godišnje ceremonije, koja se organizuje već treću godinu, menadžment hotela Regent nagradio je najbolje partnere tokom 2018. godine i to MGT Consulting kao najboljeg korporativnog partnera, Intours DMC u kategoriji najboljeg partnera kongresnog turizma te je Calvados Club izabran za najboljeg partnera – agencije iz domena odmorišnog turizma.

U kategoriji štampanih medija nagrađen je Caffe Montenegro dok je Boka News prepoznat kao najbolji elektronski medij za proteklu godinu.

Najčitanije