10.3 C
Kotor

Slušaj online radio

,,Humanitarni kamp za pomoć u razvoju djeci oboljeloj od diabetisa”

Humanitarni kamp

U Trening centru Aikido kluba u Tivtu u petak je održan ,,Humanitarni kamp za pomoć u razvoju djeci oboljeloj od diabetisa”.

“Kamp se odrzava već 4 godinu za redom i danas je na kampu bio prisutan veliki broj ljudi koji su mogli da se informisu o diabetisu kao bolesti kao i prednostima zdrave ishrane i fizicke aktivnosti” – kazao je Novakovic Radovan presjednik savjeta za sport Opštine Tivat.

Na kampu su govorili dr Samardžić Julija, Vukajlovic Ivona ispred Opštine Tivat i Novakovic Radovan presjednik savjeta za sport. A

Aikido klub Tivat ce i dalje nastaviti da realizuje humane projekte a najveci uspjeh ovog projekta je to sto se posle dugog niza godina na incijativu Aikido kluba Tivat insulin za diabetičare našao u Tivatskim apotekama.

Na kampu je poručeno da diabetičari imaju punu podršku Aikido kluba i Tivat i da slobodno mogu doci da se bave fizickim aktivnostima i njihovom trening centru. Pokrenuta je inicijativa prema opstini Tivat i nadleznom Ministarstvu da se konacno otvori savjetovaliste za djecu diabeticare u okviru tivatskog doma zdravlja koji bi koristio svoj djeci u Boki Kotorskoj.

Hvala portalu Boka News koji nas je podržao medijski u svakom projektu, kao i dugogodišnjim prijateljima Aikido kluba Opštini Tivat i Lustici Bay, kaže se u saopštenju.

Najčitanije