20 C
Kotor

Slušaj online radio

Brod “Budva” isplovio za Nigeriju

brod-budva-photo-vesselfinder.net

Brod “Budva“ Barske plovidbe isplovio je danas u 11 sati iz njemačke luke Hamburg za nigerijsku luku Lagos gdje je očekivano da stigne 19. maja u 14 sati, potvrdio je direktor Barske plovidbe Tihomir Mirković.

Direktor Barske plovidbe, Tihomir Mirković saopštio je da je nešto poslije 11 sati brod isplovio, uz napomenu da je brod dobio sve potrebne dozvole.

“Upravo sam prije nekih desetak minuta dobio informacije od kapetana broda da je isplovio iz luke Hamburg. Nije brod imao nikakvo zadržavanje, a ni kompanija nije imala bilo kakve gubitke. Samo je jedan pomorac uhapšen zbog zapljene droge na brodu Budva, nije bilo drugih hapšenja,” saopštio je Mirković.

Podsjećamo, pomorac iz Bara Mladen Radulović uhapšen je u subotu ujutro u njemačkoj luci Hamburg nakon što je policija na brodu “Budva“ pronašla 500 kilograma kokaina.

Akcija je izvedena u saradnji sa partnerskim službama Velike Britanije i Holandije koje zajedno sa crnogorskom policijom prikupljaju dokaze o djelovanju ove kriminalne organizacije.

Najčitanije