7 C
Kotor

Slušaj online radio

Čađenović se sastao sa predsjednicima primorskih opština, uredno snabdijevanje električnom energijom tokom sezone

Sa satanka foto CEDIS

Izvršni direktor Crnogorskog elektrodistributivnog sistema Vladimir Čađenović sastao se danas sa predsjednicima opština Herceg Novi Stevanom Katićem, Kotora Vladimirom Jokićem, Tivta Željkom Komnenovićem, Budve Markom Carevićem i  predstavnicima loklne samouprave opština Bara i Ulcinja.

Na sastanku je ocijenjeno da je saradnja između lokalnih samouprava i CEDIS-a dobra, te da će se u narednom periodu intenzivirati kako bi se riješila preostala otvorena pitanja vezana za elektrosnabdijevanje korsnika. Podrška lokalnih samouprava u vidu olakšica i ubrzanih administrativnih procedura je od posebnog značaja za realizaciju investicionih projekata CEDIS-a kojima se rješavaju pitanja kvaliteta isporuke električne energije. CEDIS će i u narednom periodu nastaviti sa projektom Revitalizacije srednjenaponske i niskonaponske mreže u primorskim opštinama, ali i izgranjom distributivne mreže i objekata.

Na sastanku je takođe razgovarano o urednom snabdijevanju električnom energijom primorskih opština tokom sezone i ocijenjeno je da će saradnja biti unaprijeđena uspostavljanjem kontakt osoba.

Sastansku su prisustvovali i Vladimir Ivanović, rukovodilac Operativne direkcije CEDIS-a i Krsto Biskupović, šef Službe za razvoj, planove, studije i izvještavanje u Direkciji za razvoj, pristup mreži i ICT CEDIS-a.

Najčitanije