19.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Cadmus Cineplex prikazuje od 30. maja do 5. juna

horizontalni repertoar

NOVI FILMOVI:

GODZILA 2: KRALJ ČUDOVIŠTA

Godzilla II: Kralj čudovišta  se odvija pet godina nakon događaja iz 2014. godine, a što zapravo nije ni izbliza dovoljno vremena da se ljudi pomire s otkrićem Godzille i saznanjem da s tim stvorenjem moraju da dijele planetu.

Nova priča prati herojske poduhvate kriptozoološke agencije Monarh, dok se njeni  članovi sukobljavaju s ogromnim čudovištima, uključujući i moćnu Godzillu, koja se sukobljava s Mothrom, Rodanom i ultimativnim neprijateljem troglavim Kraljem  Ghidorahom. Kada se ponovo uzdignu te drevne supervrste, za koje se smatralo da su samo mitovi, dolazi do borbe za prevlast, što će preživljavanje čovječanstva staviti pod veliki upitnik…

ROCKETMAN

ROCKETMAN je epska muzička fantazija i nevjerovatna ljudska priča o periodu kada se Elton Džon probijao ka vrhu. Film prati fantastično putovanje i transformaciju od stidljivog i talentovanog klavijaturiste Redžinalda Dvajta do međunarodnog superstara Eltona Džona.

Ovo je inspirativna i u isto vreme univerzalna priča sa kojom se mnogi mogu poistovetiti. Ispričana je  kroz omiljene pesme Eltona Džona, koje izvodi zvezda Taron Egerton, o momku iz malog grada koji postaje jedna od najuticajnijih figura na svjetskoj sceni pop kulture.

GRANICA

Graničarka Tina ima nevjerovatan osjećaj da prepozna krijumčarenje.

Jednog dana sa trajekta silazi čovjek sumnjivog izgleda, koga nije u mogućnosti da pročita. Kada ne uspije da dozna ”šta krije, ona postaje opsjednuta njime i njegovom uznemìrujućom aurom. Započinje istragu koja će otkriti mnogo više nego što je očekivala: uskoro će morati da se suoči sa zastrašujućim istinama o sebi i čovječanstvu.

Najčitanije