20 C
Kotor

Slušaj online radio

Cadmus Cineplex prikazuje od 6. do 12. decembra

repertoar

NOVI FILMOVI

SMRTONOSNE MAŠINE

Hiljadama godina nakon što je civilizacija uništena usled kataklizmičnog događaja, ljudi su se prilagodili na uslove i novi način života je evoluirao.

Gigantski gradovi u pokretu, sada lutaju planetom, nemilosrdno osvajajući male gradove. Tom Netsvorti (Robert Šian), koji potiče sa nižeg nivoa Londona, čuvene metropole koja je sada u pokretu, naći će se u borbi za opstanak, nakon što upozna opasnu odmetnicu Hester Šo (Hera Hilmar). Dvije suprotnosti, čiji putevi nikad nisu smjeli da se ukrste, nerado će sklopiti savez koji je predodređen da promeni budućnost.

LIJENŠTINA

Miloš je tipični mladi momak iz Podgorice.

Razdvojen je od žene koja mu je zabranila da gleda svoga sina jer nije u stanju da plati alimentaciju. Nalaženje zaposlenja mu sad postaje jedina nada da ga ponovo vidi. Na tom putu suočava se sa preprekama kao što su korupcija, ekonomski uslovi države, ponos i apatija.

  1. ASTERIKS: TAJNA MAGIČNOG NAPITKA

Na filmska se platna vraćaju Asterix i Obelix, dva najveća strip junaka i galska heroja, koji donose prepoznatljiv humor u kojem će uživati i klinci i odrasli.TAJNA ČAROBNOG NAPITKA je nova filmska adaptacija o pustolovinama nepobjedivih junaka koji pred veliko platno dovode cijelu porodicu.

Tajna čarobnog napitka je nova filmska adaptacija o pustolovinama nepobjedivih junaka koji pred veliko platno dovode cijelu porodicu. U ovoj priči Čudomix odlučuje da je vrijeme za osiguranje budućnosti sela, pa zajedno s’ Asterixom i  Obelixom  kreće u potragu za mladim druidom  kojem može prenijeti tajnu o čarobnom napitku koji osigurava trajnu zaštitu.

KRCKO ORAŠČIĆ I ČETIRI KRALJEVSTVA

Jedino što Klara želi je ključ, jedinstveni ključ koji može da otvori kutiju koja sadrži dragocjeni poklon. Zlatna nit, koja joj je pokazana na godišnjoj zabavi njenog kuma, Droselmajera, odvešće je u nepoznati i misteriozni paralelni svijet.

U tom svijetu Klara upoznaje vojnika po imenu Filip, bandu miševa i regenta koji vladaju u tri kraljevstva: Zemlji pahuljica, Zemlji cveća i Zemlji slatkiša. Klara i Filip moraće da oslobode četvrto kraljevstvo, koje teroriše Majka Medenjak, da vrate Klarin ključ i da uspostave harmoniju.

Najčitanije