16.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Cadmus Cineplex prikazuje od 8. do 15.novembra

repertoar

PRINCEZA I ZMAJ

Na proslavi svog sedmog rođendana mala princeza Sofija luta kroz tajne odaje dvorca i pronalazi čarobnu knjigu koja je vodi u čudesnu zemlju.

U tom svijetu punom zmajeva, živopisnih stvorenja i gnoma, Sofija započinje svoju uzbudljivu pustolovinu da nađe ogledalo kojim može da se poveže sa svojim prijateljima u dalekoj zemlji. U toj avanturi saznaje da i u njenom dvorcu postoji tajno ogledalo pomoću kojeg može da se poveže sa svojom majkom koja je napustila kralja Alistera dok je ona bila još beba. Vraća se kući sa svojim najboljim prijateljem zmajem i saznaje da je ogledalo sakrio pokvareni savjetnik kralja Alistera. Sofija i Zmaj zajedno kreću u potragu za čarobnim ogledalom, pronalaze majku i protjeraju zlog savjetnika sa dvora.

OVERLOAD

Ovo je priča o dva američka vojnika koji se nalaze na neprijateljskoj teritoriji za vrijeme operacije koja je poznata i pod nazivom “Dan D”. ROMANSA U MALOJ ITALIJI

Ova nas komedija vodi u svijet jednog od najživljih kvartova u Njujorku, Malu Italiju, u kojoj su se dvije porodice pronašle na suprotnim stranama. Baš poput Romea i Julije, ali bez tragičnog kraja i s puno više humora i pice, film donosi sve što nam treba za romantično veče.

Nakon povratka kući, Niki Anđoli (Roberts) otkriva da se u kvartu u kojem je odrasla malo toga promijenilo. Ipak, na tom istom mjestu na kojem vrijeme kao da je stalo, Niki pronalazi ljubav iz neprijateljskih redova. Kada očevi dvije konkurentske picerije saznaju da su se njihova djeca međusobno zaljubila, odluče da organizuju kulinarski obračun. Međutim, dvoje mladih iz porodice nisu jedini koji moraju da skrivaju svoju romansu…

BANDITI U POTRAZI ZA MAMOM

Dok tragaju za mamom koja ih je napustila Kristijan, Edi, Emran i Sunita ulaze u svijet ulice, gdje nalaze slobodu.

Postaju dio ulične džeparoške bande oko koje se za prevlast bore Buca i Emanuel Baljea. Ulica je slijepa, pa bandu u akciji hvata policija. Kristijan uspijeva da se izvuče, ostaje sam i mora da oslobodi braću i sestru iz Doma. U svojoj filmskoj avanturi Kristijan pokušava da iskoči iz carstva nužnosti u carstvo slobode.

Najčitanije