14.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Centar za kulturu Plužine domaćin Teatru 303 koji nasmijati publiku predstavom…

Teatar 303 – Nato-smotra

Teata 303 iz Kotora sa predstavom “Hotel Promaja” nastavlja uspješnu turneju po Crnoj Gori” i nakon KIC-a Budo Tomović, predstava će biti odigrana 13.03.2023. u Centru za kulturu Plužine sa početkom u 19 sati.

Inače ovo je treći nastup Teatra 303 u Plužine, čime se nastavlja divna saradnja u pozorišnom životu izmedju juga i sjevera.

U velikoj 14-to članoj glumačkoj ekipi  Teatra 303 iz Kotora, mjesto u predstavi “Hotel Promaja” su našli i mladi Tivćani: Lana Milović, Andro Žižić, Mia Kuč, Bogdan Vučković, Staša Stojković i Marko Bogetić.

Oni su se veoma brzo uklopili u ekipu zahvaljujući iskustvu koje su stekli  glumeći u srednjoj školi pod vođstvom profesorice Rozane Lazarević.

U ekipi je i Jelena Kvaščev iz Tivta tako da se u Teatru 303 razmišlja da se i u Tivtu formira ogranak ovog amaterskog djelovanje  i pokaže javnosti da se sa malo sredstava i puno volje može uspjeti na daskama koje život znače, tako da naredne naredne pozorišne produkcije Tivta i eventualno Kotora mogu da računaju i na troje glumaca  Teatra 303 koji su već na studije glume u Beogradu i na Cetinju (druga, treća i završna godina).

​​​​​”Hotel Promaja” nakon Plužina  gostuje i u Pljevlja, što će takođe biti treći nastup za Pljevljake .

Najčitanije