21 C
Kotor

Slušaj online radio

Čestitke predsjednika bokeljskih opština povodom Uskrsa

Tivat – Uskršnja čestitka predsjednice Opštine Snežane Matijević

Snežana Matijević

Vjernici pravoslavne i katoličke vjeroispovjesti ove godine, sa radošću, na isti datum proslavljaju uskrsnuće Isusovo, slaveći pobjedu života nad smrću.

Zato svim dragim sugrađanima i sugrađankama koji slave, želim srećan ovaj veliki hrišćanski praznik, da ga proslave u porodičnom krugu u zdravlju, sreći i blagostanju, sa posebnim naglaskom na zajedništvo i svima nama svojstvenoj ujedinjenosti u različitostima.

Kotor – Uskršnja čestitka predsjednika Opštine Vladimira Jokića građanima

Vladimir Jokić

Svima vama koji u nedjelju slavite Vaskrs odnosno Uskrs, u ime Opštine Kotor i lično, upućujem najsrdačnije čestitke.

Najveći hrišćanski praznik u nedjelju će zajedno proslaviti vjernici pravoslavne i katoličke vjeroispovijesti, što nam svima pruža priliku da nastavimo dobru tradiciju vjekovnog skladnog suživota i međusobne tolerancije i poštovanja.

Želim da nas predstojeći praznični dani podstaknu na jačanje povjerenja i razumijevanja, ne samo kao dijela naše bogate tradicije, već i temeljnih pretpostavki za razvoj zajedničke budućnosti na zdravim osnovama. Kao istinski simbol radosti života, neka vas veliki hriščanski praznik ispuni ljubavlju i vjerom u ljude. Nemjerljiv je značaj iskrene brige prema bližnjima, jer čineći dobro jedni drugima, pridržavamo se osnovnih hriščanskih vrijednosti koje oplemenjuju naš život.

Sa željom da slavite u dobrom zdravlju, okruženi dragim ljudima, još jednom vam srdačno čestitam najveći hrišćanski praznik!

H.Novi – Čestitka potpredsjednika Opštine Dragana Jankovića

Dragan Janković

Sveštenstvu i svim vjernicima pravoslavne i katoličke vjeroispovjesti upućujemo srdačne čestitke povodom velikog hrišćanskog praznika – Dana Hristovog vaskrsenja-uskrsnuća.

Ove godine ovaj veliki hrišćanski praznik slavimo istoga dana, pa neka simbolika zajedništva bude motiv da nas, uvijek i svuda, u svim životnim iskušenjima vode ljubav i radost, uzajamno poštovanje i razumjevanje, istinoljubivost i pravednost.

Uvijek imajmo na umu da dobrota i dostojanstvo svakog od nas čine svrhu ljudskog postojanja vrijednom i blagotvornom.

Najčitanije