24 C
Kotor

Slušaj online radio

Cortex akademija i Opština Tivat organizuju besplatne kurseve programiranja

Programeri – kompijuter – Foto Cortex akademija

Sekretarijat za privredu i Biznis info centar Opštine Tivat, u saradnji sa ICT Cortex – Cortex akademijom obavještava zainteresovane studente i odrasle polaznike o novom ciklusu prijava za Cortex akademiju.

Novi ciklus Cortex akademije donosi priliku za sticanje znanja i usavršavanje u oblasti programiranja (front-end i back-end) i softverskog testiranja, a najbolji polaznici će u toku trajanja obuke imati priliku da pohađaju i kurseve iz oblasti razvoja mekih vještina (komunikacija, timski rad, upravljanje vremenom, rješavanje problema…).

Prijave za studente i odrasle polaznike trajaće do 26. februara 2023. i vrše se popunjavanjem aplikacione forme na sajtu Cortex akademije.

Kursevi programiranja su besplatni, a polaznici mogu da biraju između dva usmjerenja i 5 karijernih puteva. Softversko testiranje kao posebno usmjerenje, jedini je komercijalni program edukacije u sklopu Cortex akademije koji će u cjelosti biti organizovan uživo, uz predavanja i mentorisanje jednog od najboljih stručnjaka iz ove oblasti u Crnoj Gori, Marka Dragovića (Testing expert u kompaniji Amdocs).

Detaljnije informacije o usmjerenjima, karijernim putevima, sadržaju kurseva, planu i programu rada možete pronaći na sajtu Cortex akademije (https://academy.ictcortex.me/edukativni-programi/).

Za sve dodatne informacije, e-mail adresa Cortex akademije je akademija@ictcortex.me.

Najčitanije