19 C
Kotor

Slušaj online radio

Crveni krst Tivat: Donacija “Projektora”, brigom i ljubavlju prema gradu i čovjeku

Donacija Projektora CK Tivat

Vlasnici kompanije d.o.o. “Projektor” višedecenijski  prijatelj Crvenog krsta Tivat uručili su danas vrijednu donaciju za građane u vidu invalidskih pomagala.

“Katarina i Srećko Krasan, koji donacijama podržavaju naš rad godinama, donirali su tri toaletne stolice, tri para štaka, kao i tri hodalic . Ovaj divan i vrijedan gest  olakšaće oporavak korisnicima koji su u stanju potrebe za invalidskim pomagalima.

Samo u 2023. godini Crveni krst Tivat izdao je na revers preko 120 invalidskih pomagala (kolica, štake, bolnički kreveti, hodalice, toaletni nastavci i stolice). Fond koji kreiramo godinama, dotrajao je i vapio je za obnavljanjem, s obzirom da pomagala stare, lome se, a nerijetko, nažalost, i ne vraćaju.

Današnju posjetu i uručenje donacije iskoristili smo da naši donatori obiđu prostorije Crvenog krsta i magacin u suterenu koji je zbog nedavnih poplava i vlage van upotrebe za senzitivne proizvode poput hrane i higijenskih proizvoda. U razgovoru smo   savjetovani na koji način se osigurati od eventualnih budućih poplava, za što su nam na raspolaganje stavili svu svoju ekspertizu i pomoć” – kazala je sekretarka Crvenog krsta Tivat, Nevena Božović.

Društvena odgovornost je jedno, a ono što “Projektor” d.o.o  radi i mimo donacija Crvenom krstu zove se brigom i ljubavlju prema gradu i čovjeku.

Najčitanije