20.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Davidović: Nema koaliranja sa onima koji su radili na štetu Tivta

Aleksandar Saša Davidović

Kandidat za odbornika koalicije “Temelj za bolji Tivat”, Aleksandar Saša Davidović, saopštio je danas da ova koalicija neće formirati vlast sa onim političkim grupacijama koje su radile na štetu Tivta.

“U odabiru partnera koji će sa nama činiti novu vlast, nećemo dozvoliti da se u njoj nađu lica i politički subjekti, koji su kod Tivćana ostali prepoznati po stavljanju ličnih ispred interesa građana. Građani Tivta ne treba da brinu, jer je budućnost grada u sigurnim rukama, a političko-interesne strukture prepoznate po korupciji 23. oktobra nemaju čemu da se nadaju, jer ćemo ih ubjedljivo pobjediti i postaviti temelj za bolji Tivat”, navodi Davidović.

Davidović dodaje da će građani potvrditi ispravnost politika koje vode Socijalistička narodna partija i Građanski pokret URA.

URA Tivat baner 300×250

“Raduje nas podrška građana koju svakodnevno dobijamo u predizbornoj kampanji, i činjenica da Tivćani prepoznaju kvalitet programa i liste koju predvodimo. Našu listu čine ljudi koji do sada nisu bili dio izvršne vlasti i koji su spremni da preuzmu odgovornost rukovođenja opštinom Tivat”, ističe Davidović.

“Sasvim je sigurno da naša koalicija mirno dočekuje izbore, sigurna u svoj rezultat, za razliku od onih subjekata koji strepe od suda građana, koji su prepoznali njihovu korupciju, nepotizam i revanšizam”, zaključuje Davidović.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije