16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Deseto izdanje sajma Najbolje iz Crne Gore 13. i 14. oktobra

Najbolje-iz-Crne-Gore-Najbolje-iz-Crne-Gore

Jubilarni deseti sajam Najbolje iz Crne Gore počeće u petak u Big Fashion šoping molu, a održaće se još nekoliko puta tokom oktobra.

Prema riječima organizatora, tradicionalni sajam će i ove godine okupiti rekordan broj izlagača iz svih krajeva Crne Gore.

Manifestacija će se održati tokom tri uzastopne sedmice u oktobru, odnosno 13. i 14. oktobra, 20. i 21. oktobra i 27. i 28. oktobra.

– Tokom ovih datuma, posjetioci šoping mola će moći besplatno da degustiraju i kupe vrhunske, domaće, tradicionalne proizvode iz svih krajeva Crne Gore. Na štandovima će se naći med i pčelinji proizvodi, pršut, različite vrste sireva, masline i maslinovo ulje, domaći sokovi, ljekovito bilje, voće i povrće, vino, organski proizvodi – navodi se u saopštenju.

Sajam Najbolje iz Crne Gore predstavlja idealnu priliku za proizvođače da se povežu, razmijene iskustva i identifikuju izazove sa kojima se suočavaju u proizvodnji i distribuciji, posebno u kontekstu aktuelne inflacije.

Ovaj događaj takođe omogućava izlagačima da uvjere posetioce u kvalitet i originalnost svojih proizvoda.

Cilj ovogodišnjeg sajma je da se dodatno podigne svijest potrošača o važnosti kupovine domaćih proizvoda.

– Želimo da crnogorski prehrambeni proizvodi postanu prepoznatljivi i rado viđeni u svakoj potrošačkoj korpi. Sajam Najbolje iz Crne Gore pruža jedinstvenu priliku da se zainteresovana javnost uvjeri u raznovrsnost i kvalitet crnogorske proizvodnje, a o tome svjedoči interesovanje od preko 20 hiljada posjetilaca koji svake godine posjete ovaj sajam – zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije