17.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Digitalni marketing u turizmu – onlajn komunikacijom do turizma u četiri godišnja doba

Treneri na Konferenciji

U Igalu, ovog vikenda završena je dvodnevna konferencija Digitalni marketing u turizmu, a sve u okviru šireg projekta Four seasons tourism conferences (Turizam četiri godišnja doba), koji, zajedno sa Poslovnom školom za public realtions, vodi vodeća PR agencija našeg regiona P.R.A. d.o.o. iz Beograda.

Na konferenciji su regionalni vodeći eksperti za komunikaciju i onlajn komunikaciju i društvene mreže direktorima i zaposlenima u turističkoj privredi Herceg Novog i Boka Kotorske, predstavili najnovije trendove, znanja i vještine vođenja društvenih mreža, izrade sajtova, oglašavanja na Google-u, snimanja zanimljivih i sadržajnih fotografija i videa, i kroz primjere iz svoje prakse prikazali kako biti originalan i kreativan u onlajn komunikaciji.  Konferencija je organizovana pod pokroviteljstom Turističke organizacije Herceg Novog.

– Iako je sezona već počela, zadovoljni smo odazivom privrede na Konferenciji, rekla nam je direktorica Turističke organizacije Herceg Novog Milja Matković Vitorović. Očigledno su hoteli i restorani, kao I izdavaoci smještaja, shvatili da moraju da odvoje svoje dragocjeno vrijeme na edukaciju u oblasti digitalnog marketinga. Turistička organizacija Herceg Novog, kao krovna organizacija turističke privrede Herceg Novog će se i dalje baviti podizanjem znanja i vještina svojih članova, kako bi  bili još uspješniji. Ovaj puta u digitalnom marketingu.

Panel

Na konferenciji je bilo osam predavača I trenera, Predrag Vujović, vodeći ekspert za komunikacije, Petar Travica i Sanela Pajazitović, onlajn eksperti iz Beograda I Podgorice, o videu je govorio Marko Mitrović, o fotografiji u onlajnu Vanja Šuberić Berberović, Dragan Petrović o društvenim mrežama, a Boris Šuberić, osnivač suvernir shopa Pasara i Vuk Čvoro, osnivač caffe restorana Vagon iz Zelenika su učesnicima pokazali, na svojim primjerima, kako biti originalan i kreativan.

– Pod nazivom Four Seasons Tourism Conferences, u prijevodu Turizam četiri godišnja doba, rekao nam  je Vujović, pokrenuli smo  seriju konferencija, procesa podizanja kapaciteta turističke privrede kako bi hoteli, restorani, ugostiteljski objekti zaista imali četiri godišnja doba. Herceg Novi, Boka Kotorska, pa i cijela Crna Gora, imaju potencijale za to. I ljudske, i prirodne, i kulturne,  i istorijske. Podizanjem kapaciteta, znanja i vještina te potencijale pretvaramo u rezultate, rekao je prof. dr Predrag Vujović, direktor Konferencije i agencije P.R.A.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije