7 C
Kotor

Slušaj online radio

Dino Merlin u Kotoru na velikoj završnici novogodišnjeg programa, na prepunom trgu…

Turistička organizacija opštine Kotor kao organizator Kotorskih zimskih fešti pobrinula se da prvi dan 2024. svim građanima i posjetiocima ostane u najljepšem sjećanju, te su im poklonili koncert neponovljivog Dina Merlina.

“Došli smo oko podne u ovaj lijepi Kotor, Hyatt Regency kompleks je prelijep, odmarao sam se cijelo popodne. Jako je topao osjećaj, osjećam se kao kod kuće,” kazao Merlin po dolasku. Muzički čarobnjak je uzvratio ovakvo gostoprimstvo dajući cijelog sebe publici u Kotoru, pjevajući svoje najveće hitove kao što su Moj je život Švicarska, Kad si rekla da me voliš, Godinama, ali i popularne pjesme novijeg datuma kao što su Krive karte, Jedan dan, jedna noć i Skoro će zima.

“Repertoar je sa turneje “Mi” u 95 odsto slučajeva, ali uvijek napravimo nešto da iznenadimo sebe i publiku. Prilagođavamo repertoar iz razloga što ovo nije naš klasični koncert i što će možda doći i ljudi koji inače ne dolaze na moje koncerte, jer je ovo otvorena scena za sve građane,” dodao je ovaj kantautor. Kotorska publika i Merlin su ubrzo pronašli zajednički jezik, te su uglas pjevali sve numere koje su se našle na repertoaru, a plesom i dobrom energijom pobijedili su i kišu.

Dino Merlin u Kotoru

Inače, Merlin je u svom gustom rasporedu izdvojio vremena za ovaj spektakularni nastup u Kotoru, ali najavljuje da će uskoro morati usporiti tempo. “Kako sve nove godine dolaze, ja sam, baš kao i svi drugi, sve stariji. Volim malo da odmorim i uskladim kalendar moga doba i moga tijela,” podvukao je muzičar. Vrhunskim nesvakidašnjim showom Dino Merlin još je jednom pokazao zbog čega osvaja publiku svih generacija.

Dojmovi posjetilaca, sjajna izvedba legendarnog umjetnika, te neposredna veza s publikom, bit će upamćeni još dugo vremena kod svih onih koji su prisustvovali ovom nezaboravnom događaju. Nakon izuzetnog trodnevnog novogodišnjeg programa, Kotor Winter Fest se nastavlja sa sjajnim sadržajima i u narednom periodu. Naredni veliki koncert biće upriličen već 7. januara – za pravoslavni Božić, kada će na glavno gradskom trgu u Kotoru nastupiti legendarna Yu Grupa.

Izvor:Mediabiro

Najčitanije