21 C
Kotor

Slušaj online radio

Tivat – više od 10.000 posjetilaca na koncertu Aca Pejovića

Iz Turističke organizacije Tivta veoma su zadovoljni kako je protekla proslava novogodišnjih praznika koje su Tivćani i njihovi gosti proslavili na gradskoj rivi Pine uz nastupe Harisa Džinovića i Aca Pejovića.

Direktorica Turističke organizacije Nina Lakičević istakla je da se pokazalo da su napravili pravi odabir kada je riječ o izvođačima dodajući da su i ostali gradovi na primorju imali jako kvalitetnu ponudu pa je i konkurencija bila velika.

„Svi zajedno doveli smo najbolja muzička imena iz regiona i zajednički smo radili promocije što je rezultiralo jako dobrom posjetom i pokazali smo da je crnogorsko primorje nešto što nikako ne treba zaobići kada je proslava Nove godine u pitanju“, rekla je Lakičević.

Ona je kazala da su nadmašili svoja očekivanja jer je prema procjenama u novogodišnjoj noći na Pinama bilo preko 8.000 posjetilaca dok je sinoć koncertu Aca Pejovića prisustvovalo preko 10.000 Tivćana i njihovih gostiju.

„Ovo je nešto što Tivat ne pamti, jedino je posjeta bila na sličnom nivou 2019. godine kada je na Pinama nastupala Lepa Brena. Drago mi je da se Tivat na pravi način promoviše kao kulturna, muzička i zabavna destinacija“.

“Svima vama i gledaocima puno zdravlja, sreće, ljubavi i blagostanja” poželio je popularni Aco Pejović pred nastup u Tivtu.

On je kazao da je za njega godina za nama bila uspješna a da za ovu godinu priprema izdavanje novog albuma.

Repriza Nove godine uz Akademija bend i Aca Pejovića

“Na putu sam da imam album. Imam dosta materijala, i za tri albuma. Ali, falila mi je ta jedna pjesma, da bude baš kako treba. I konačno sam  uspio da nagovorim Željka Joksimovića da uradi. Prije februara treba da izađe il album ili dvije ili tri nove pjesme”.

U muzički program tokom novogodišnjih praznika TO Tivat uključila je i brojne izvođače iz Crne Gore.

Iz ove organizacije podsjećaju da ovo nije kraj programima jer već danas je planiran nastup lokalne grupe „Milky Wave”, 06. Januara Pljevaljski tamburaši, 07. će nastupiti Darko Martinović a program se završava 13. i 14 januara koncertima Jelene Zvicer i Jelene Božović.

Najčitanije