13.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Direktor marine Porto Montenegro Tony Browne imenovan je za predsjednika Instituta globalnih marina

Tony Brown

Direktor marine Porto Montenegro Tony Browne imenovan je za predsjednika Instituta globalnih marina (Global Marina Institute). GMI ima ingerenciju i odgovornost za nadzor obrazovanja u sektoru marine, osposobljavanja i certifikovanja članova tih marina kroz institucije Asocijacije u Marina industriji (MIA) i Britanskih marina (BM).

Browne je imenovan za predsjednika Instituta na osnovu desetogodišnjeg iskustva u vođenju i rukovođenju marine Porto Montenegro, dobitnice jedinstvene i prestižne Platinum nagrade, koju dodjeljuje britanska Yacht Harbour asocijacija (TYHA), – s ovim globalnim priznanjem marina Porto Montenegro je jedina marina na svijetu kao nosilac najvišeg ranga iste u jahting usluzi i industriji. Browne je akcentovao da se raduje onovoj funkciji, i da je njegova misija da se svi nautičari obrazuju po najvećim svjetskim standardima, i rade po istim.

Institut  globalnih marina (GMI) osnovan je 2011. godine kao partnerstvo Britanskog udruženja marinaca i Asocijacija Marina Industrije – pruža globalnu obuku i certifikate za marine s ciljem održavanja i povećanja standarda u marinama širom svijeta. GMI radi na održavanju postojećih certifikata i razvoju novih puteva certifikovanja i za obuku kako bi se zadovoljile potrebe postojećih marina i marina koje se razvijaju širom svijeta.

Najčitanije