20 C
Kotor

Slušaj online radio

Direktor Radio Tivta prijavio policiji lokalnog biznismena zbog napada i prijetnji

D. Popadič foto Boka News

Direktor Radio Tivta Dragan Popadič prijavio je danas tivatskoj policiji uticajnog lokalnog biznismena Rada –Gaga Arsića, zbog napada i prijetnje.

„Kada sam se vraćao sa saučešća iz Gradske kapele, na obližnjem parkingu sreo me Rado Arsić zvani Gago i zaustavio želeći da popriča o pisanju Radio Tivta o sudskom sporu koji vodi njegova porodica. Ironično je, Radio Tivat o tome nije ni pisao, već je taj slučaj zanimao neku drugu redakciju. Odbio sam da razgovaram sa njim i nastavio da hodam. On je pošao za mnom, uhvatio me za ruku i počeo da prijeti da ću mu platiti kad odem u penziju. Rekao sam da ću ga prijaviti policiji, a on je uzvratio „Samo probaj“. Prijavio sam ga policiji koja je od mene uzela izjavu veoma profesionalno. Ubijeđen sam da će profesionalno obraditi ovaj slučaj. “ – rekao je novinarima Popadić.

Policija je danas poslijepodne uzela izjavu i od Arsića koji je negirao da je napao Popadića i prijetio mu.

“Ne znam o čemu se radi i nemam nikakvog razloga da prijetim ili napadam Popadića. Vrlo sam neprijatno iznenađen”-kratko nam je rekao  Arsić.

Načelnik OB Tvat Dragan Kontić je kazao da su njegovi službenici odradili propisanu procedure u vezi prijeve Popadića, uzeli izjave od oba aktera događaja i predmet će dalje zavisno od procjene dežurnog tužioca koji je sa njime upoznat, biti tretiran u prekršajnom ili eventualnom krivičnom postupku.

Izvor:S.L

Najčitanije