15 C
Kotor

Slušaj online radio

Dječija predstava “Elza i zaleđeni Hans”

Crtić

Dječija predstava “Elza i zaleđeni Hans”, po motivima crtanog filma “Zaleđeno kraljevstvo” biće odigrana u srijedu, 19. jula u dvorani Park H.Novi u 21 sat.

Radnja predstave se odvija u gradu Arendelu. Elza, princeza Arendela posjeduje posebne natprirodne moći, da sve što poželi pretvori u snijeg. Njena mlađa sestra, princeza Ana, neustrašivi optimista je tužna i želi na svaki način da pomogne sestri da prokletstvo prestane i da Elza konacno može da skine rukavice. Elza je svojim ledenim čarima zaledila princa Hansa koji je ljubomoran i zloban, i po svaku cijenu želi za ženu princezu Anu. Kristof, prodavac leda se takođe bori da osvoji Anino srce i u tome uspijeva. Urnebesno smiješni snješko Olaf će vam dočarati i predstaviti sve likove na dvoru i nasmijati do suza.

Princeza Ana ima zadatak da animira djecu u toku predstave, na taj način što će kroz akciju djeca osjetiti potrebu da pomognu princezi da se odbrani od zla. Interakcija koja se odigrava u toku predstave između izvođača i gledalaca, ostavlja snažan utisak na dječiju maštu i dubok trag u podsvijesti djece, koja se u sličnim situacijama slično i ponašaju, odnosno pomažu jedni drugima. Pobjeda dobrog nad zlim, razvijanje timskog duha i koliko je sestrinska ljubav jaka i važna, djeci su glavne poruke, koje ova predstava ostavlja za sobom.

U predstavi igraju: Jovana Petronijević (Elza), Nina Grahovac (Ana), Jovan Ljubenović (Kristof), Saša Đurašević (Hans) i Saša Đurašević (Olaf).

Ulaznice po cijeni od tri € se mogu kupiti na blagajni dvorane Park od 9 do 12 i od 19 do 21 sat. Informacije i rezervacije na: 068 851 031.

Najčitanije