19 C
Kotor

Slušaj online radio

Dobrotvorna večera u novootvorenom restoranu MayaBay u Porto Montenegru

MayaBay

Porto Montenegro je proteklog vikenda imao čast da ugosti Fondaciju princa Alberta II od Monaka na veoma uspješnoj večeri prikupljanja sredstava za globalnu akciju Očuvanje mora i okeana u novootvorenom restoranu MayaBay u hotelu Regent Porto Montenegro. Veče je obilježilo potpisivanje Memoranduma o saradnji saradnju između Porto Montenegra i Fondacije princa Alberta II od Monaka, usredsređenu na zaštitu mora i okeana i promociju održivog jahting turizma, kako lokalno na Mediteranu, tako i na globalnom nivou.

Prihodi od večere usmjereni su ka pomoći Fondaciji da ostvari svoju četvorodjelnu misiju borbe protiv klimatskih promjena, podsticanja korišćenja obnovljivih izvora energije, očuvanja biodiverziteta i upravljanja vodnim resursima.

v

„Bili smo zadovoljni što smo u mogućnosti da budemo domaćini ovog događaja u MayaBay restoranu i da proširimo naš već opsežan i dugogodišnji ESG program kroz novu saradnju i trajni odnos sa Fondacijom princa Alberta II od Monaka, koji za cilj ima jasnu ekološku misiju,“ rekao je Dejvid Margason, generalni direktor kompanije Adriatic Marinas – Porto Montenegro.

Veče je upotpunjeno ekskluzivnim nastupom Miloša Karadaglića, jednog od najslavnijih svjetskih klasičnih gitarista. Miloš i Porto Montenegro takođe su najavili svoje dugoročno strateško partnerstvo sa ciljem podrške i mentorstva talenata iz različitih sfera umjetnosti sa Zapadnog Balkana. Detalji ove saradnje biće objavljeni u idućim sedmicama.

Najčitanije