8 C
Kotor

Slušaj online radio

Dobrotvorni Bal pod maskama

Prvi dobrotvorni Bal pod maskama u hotelu ”Lazure Marina & Hotel” uspješno je održan proteklog vikenda, u okviru programa 50. Praznika mimoze. Gosti pod krinkama i maskama plesali su uz bend Frajle, a u uvodnom dijelu programa nastupila je, takođe maskirana, glumica i počasna građanka Herceg Novog Tanja Bošković. Program su upotpunile hercegnovske mažoretke i karnevalska grupa Rajske ptice.

Suorganizatori iz hotela ”Lazure” istakli su da je događaj organizovan na visokom nivou, veoma su zadovoljni odzivom, atmosferom i reakcijama gostiju. Sala je bila popunjena, a tražila se i karta više.

Bal pod maskama je prvi događaj Praznika mimoze koji je dobrotvornog karaktera. Gosti su donirali značajna sredstva, koja će biti usmjerena na izgradnju dječijeg igrališta u naselju Gomila u Igalu.

Bal pod maskama Lazure

Bal pod maskama jedan je od tri događaja organizovana u hotelu ”Lazure”, novootvorenom objektu sa pet zvjezdica. Početkom februara je održano veče Kraft piva, a sredinom prošlog mjeseca Salon vina, događaji koji su okupili više stotina posjetilaca.

Sledeći maskenbal 50. Praznik mimoze zakazan je za subotu, 09. mart kada će u Institutu ”Dr Simo Milošević” nastupiti poznati pop pjevač Dženan Lončarević.

Najčitanije