25 C
Kotor

Slušaj online radio

Doček na Stradunu

Stradun
Stradun

Dubrovački ugostitelji i hotelijeri intezivno se spremaju za doček Nove godine. Tim povodom direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika Romana Vlašić je kazala.

„Za Novu godinu radit će 15-ak hotela od tri do pet zvjezdica i u njima očekujemo oko pet hiljada gostiju. Dočeci su organizirani samo u “Radissonu” i “Excelsioru”, a gosti su najavljeni iz regije te cijele Europske unije, osobito iz Velike Britanije s kojom imamo dnevnu avionsku vezu.

Za Novu godinu pripremili smo šestodnevni program za sve građane te turiste koji će odsjesti u privatnom smještaju i hotelima, a posebno bih izdvojila nastupe Prljavog kazališta i Valetuda 29. decembra, Željka Bebeka noć kasnije te na samu Novu godinu, danju klape Ragusa, zbora Libertas i Tonija Cetinskog koji će pjevati za djecu i u noći dočeka, s grupom Silente za sve Dubrovčane i njihove goste.

Stradun
Stradun

Na prvi dan januara Dubrovački simfonijski orkestar će točno u podne održati Novogodišnji koncert, a navečer nastupa klapa Cambi.

Drugog januara u Revelinu nastupa Dino Merlin – rekla je o programu dočeka Nove 2015. godine i radu dubrovačkih hotela direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika Romana Vlašić.

Najčitanije