10.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Dodijeljene nagrade u akciji “Turistički cvijet 2022.“

Foto TO Tivat

Turistička organizacija Tivat je 15. juna u 20 h, u dvorištu prošlogodišnjeg dobitika G-dina Janović Borisa u Mrčevcu obilježila završetak 29. po redu tradicionalne akcije „Turistički cvijet 2022“.

Najboljima su po ocjeni komisije, angažovane od strane Turističke organizacije Tivat, dodjeljena priznanja za hortikulturna ostvarenja u uređenju: dvorišta, balkona, zelene površine ispred ugostiteljskog objekta, javne površine, mini jestivog vrta, kao i priznanje za najviše online glasova u akciji Turistički cvijet,  na FB stranici Turističke organizacije Tivat. Uz priznanja i prigodan poklončić dodjeljena je i glavna nagrada svim učesnicima, a radi se o izletu u Kolašin sa posjetom Botaničke bašte Dulovina,  nakon čega će u restoranu ,,Amanet’’ biti upriličen ručak.

Nagrađeni u akciji su: Zorica Serventi, Lepetane, Najljepše uređeno dvorište

Sandra Kostić, Tripovići 17, Najljepši cvjetno uređen balkon

Eco hotel Carrubba, Najljepša zelena površina ispred ugostiteljskog objekta

Dragana Nikolić, Opatovo, Najljepši mini jestivi vrt ( Eko vrt)

Đurđa Tripinović, Gošići, Najljepši mini jestivi vrt ( Eko vrt)

Zgrada Bokeljska 17a i 17b- Seljanovo, Najljepša javna površina

JPU Bambi, Zahvalnica za vješte ruke naših mališana

Sandra Kostić, Tripovići 17, Priznanje za najveći broj glasova putem online glasanja ( svoju nagradu predala je Vrtiću ,,Bambi“ koji su bili drugoplasirani.)

Foto TO Tivat

Podsjećamo da je i sam cilj akcije animiranje građana da daju svoj doprinos u uređenju grada, u susret nastupajućoj turistčkoj sezoni.

Ove godine uveli smo i jednu novu kategoriju Mini jestivi vrt ( eko vrt) kako bi podstakli građane na zdravu proizvodnju i ishranu i u istoj kategoriji već prve godine smo imali dvoje nagrađenih. Veče je uveličala Jelena Božović uz predivan muzički program, a gosti su uživali i u mnogobrojnim gastro specijalitetima Friend4event ketering službe.

Zahvaljujemo svim dobitnicima i ostalim učesnicima u akciji, kao i domaćinu g-dinu Borisu Janoviću sa porodicom, koji su svojim gostoprimstvom i ogromnim trudom koji ulažu u uljepšavanje svog dvorišta doprinjeli tome da ovo bude zaista jedno nezaboravno veče.

Fotografije nagrađenih  će narednih dana biti izložene na panou ispred turističkog biroa u centru grada. Iste će biti objavljene i na sajtu www.tivat.travel

Najčitanije