14.2 C
Kotor

Slušaj online radio

„Dominator Ilumen“ u Porto Montenegru

Predstavnistvo Dominator Ilumena u Porto Montenegru

Austrijski-italijanski graditelj luksuznih mega jaghti „Dominator Ilumen“ otvorio je svoje predstavništvo u nautičkom centru Porto Montenegro u Crnoj Gori.

Kompanija koja ima zvanično sjedite u Luksemburgu i koja se bavi konstruisanjem i gradnjom motornih jahti dužine od 24 do 38 metara, u Porto Montenegru je otorila svoj prodajni i centar za podršku klijentima koji su već kupili neki od njenih brodova. Iako je riječ o modelima koji se prave po serijskom nacrtu, jahte „Dominator Ilumena“ omogućavaju kupcima izuzetno visok nivo personalizacije u skladu sa posebnim željama naručiooca, pa tako svaki brod predstavlja praktilno unikatan proizvod. U 17 godina postojanja „Dominator Ilumen“ je sagradio i isporučio preko 140 jahti širom svijeta, a trenutno se grade dva broda tipa 28M, jahte „Cadet V“ i „Zalanca“ na čijem unutrašnjem dizajnu i opremanju ova kompanija, pored ostalih, sarađuje sa čuvenim proizvođačem krustala „Swarovski“ i italijanskim umjetnikom Stefanom Kurtom.

Povodom otvaranja njihovog novog prodajnog i centra za podršku klijentima u Porto Montenegru, iz „Dominator Ilumena“ su saopštili da je izbor tivatskog nautičkog centra i marine „čiji su kapaciteti i usluga vrhunski, bio više nego logilčan imajući u vidu da je Boka jedna od najekskluzivnijih jahting destinacija u Evropi i da ovaj kraj ima jake istorijske veze i sa Italijom i sa Austrijom.“

Dominator Ilumen 28M

„Ponosni smo što u jednom tako lijepom mjestu kreiranom prvesntveno za jahting i ljubitelje brodova kao što je  Porto Montenegro, možemo pokazati naš dizajn, tehnologiju i strast za pravljenjem jahti. Fokus naše kompanije je stavljen na Mediteran, u kome je Crna Gora sigurno jedna od najljepših tačaka i veoma važno mjesto za jahting zajednicu“- kazala je predsjednica „Dominator Ilumena“ Angela Pernštajner.

Izvršni direktor Porto Montenegra Dejvid Margason izrazio je zadovoljstvo uspostavljanjem saradnje sa austrijsko-italijanskim proizvodjačem luksuznih mega-jahti, naglašavajući da se otvaranjem predstavništva „Dominator Ilumena“ u Tivtu „klijentima tog prestižnog evropskog brenda pruža cjelogodišnji komfor, sigurnost i podrška za njihove brodove.“

Izvor:S.L

Najčitanije