15.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Donacija Dječjem domu Mladost iz Bijele

Donacija – Bijela

Zaposleni i menadžment kompanije Luštica Development nastavljaju dobru praksu društveno odgovornog djelovanja


Vrijednom donacijom JU Dječji dom „Mladost˝- Bijela, devedeset četiri štićenika je dobilo nove setove za spavanje – jastuk, jorgan i posteljinu. U sklopu ove donacije je realizovana i kupovina 10 novih ugradnih plakara, kao i tri mašine za sušenje veša – ovo je bila lista potrepština od strane uprave Dječjeg doma. Zaposleni i menadžment kompanije Luštica Development, nisu samo uložili novac, već i svoje vrijeme u kreiranju svojevrsnog dječjeg „Luštica Bay iskustva“, interaktivne i edukativno-zabavne jednodnevne agende. Mali gosti su tom prilikom uživali u šetnji duž promenade Luštice Bay, zabavi unutar igraonice Hotela The Chedi i edukativno-kreativnim radionicama u Dječjem klubu, kao i pozorišnoj predstavi. Na završetku ove posjete je bio priređen zajednički ručak u hotelu The Chedi Luštica Bay, koji su bili partneri u kreiranju ovog dana na destinaciji.

„Društveno-odgovorno djelovanje je dio poslovne kulture kompanije Luštica Development – akcentujem humanost svih članova tima, koji su svojim doprinosom, kreativnim idejama, poslovnim kontaktima i vremenom, aktivni učesnici u doprinosu lokalnoj zajednici. Planiramo zajedničke projekte u obrazovanje i radno iskustvo mladih ljudi, kao najbolje investicije za budućnost – istakla je Olga Radović, direktorka za ljudske resurse u kompaniji Luštica Development.

„Luštica Development je vrijedan donator i partner naše institucije – zahvaljujem se na donaciji i kreiranju kvalitetnije svakodnevice naših štićenika, ali i podršci u planiranju njihove budućnosti, dodala je direktorka JU Dječjeg doma „Mladost˝ – Bijela, Marela Savić.

Podrška Luštice Bay pedagoškom radu ove institucije se uspješno realizuje, godinama unazad – novčana donacija u iznosu cjelokupne vrijednosti kotizacije za učešće u košarkaškom i vaterpolo kampu, koji je organizovan u sklopu programa „Treniraj kao šampion“ uz mentorstvo košarkaša Vlada Divca i vaterpolista Vjekoslava Paskovića i Damjana Danilovića, preusmjerena je za adresu ove institucije. Takođe, program Luštice Bay za mlade šampione tokom protekle dvije godine je stekao veliku popularnost, kao vid podrške razvoju mladih u bavljenju sportom, ujedno kao dio vizije kompanije o promovisanju zdravog načina života.

Najčitanije