17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

DPS Herceg Novi: Lokalna vlast sa raskopanim ulicama dočekuje turiste u Herceg Novom

Radovi na magistrali kroz HN

Sve više građana Herceg Novog negduje zbog saobraćajnog kolapsa na Jadranskoj magistrali, poručuju iz DPS-a Herceg Novi.

Lokalna vlast u Herceg Novom, koju čini koalicija partija i stranaka koje više ne možemo da navedemo jer ni sami ne znaju ko kome pripada, dozvoljava da se u junu mjesecu, pred sam početak turističke sezone, izvode značajni radovi na glavnoj saobraćajnici u Herceg Novom, saopšteno je danas iz Opštinski odbor DPS Herceg Novi.

Rokovi za završetak radova su očigledno fleksibilno utvrđeni i neizvjesno je kada će se zaista završiti.

Ne sporimo važnost i potrebu radova koji se izvode, ali je prosto nevjerovatno da se za te poslove izabere baš ovaj period, predsezona.

Iznose se podaci o skoro osam hiljada gostiju, tranzit turističkih autobusa je pojačan, a građani imaju svakodnevnu potrebu korišćenja ove saobraćajnice.

Nadamo se da će lokalna vlast tokom silnih službenih putovanja i posjeta pobratimskim opštinama ponešto i naučiti, na primjer, da kada želi nekog dočekati, to nećete uraditi bagerom već na mnogo ljepši način.

Jedno je sigurno, svi koji tranzitiraju kroz Herceg Novi ili su gosti našeg grada, ponijeće utisak iz Herceg Novog sa raskopanom magistralom, čekanjem, prašinom i blatom. Sjajna reklama nema šta.

Odgovornih za ovakvo stanje nema. Niko neće snositi posljedice a u konačnom građani će platiti ceh. Na kraju ostaje nam da se pitamo da li su i ovi poslovi predviđeni programom pripreme turističke sezone, saopštili su iz Opštinskog odbora DPS Herceg Novi.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije