17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

DPS Kotor: Cenzorska lomača mr Aleksinih Demokrata

Karampana

Taman kad smo pomislili da je simboličnim spaljivanjem Tehničkog, tj. kvazipremijera, koji je na identičan način simbolično spaljivao duvan, lagerujući ga za švercersku misiju URA-e, završena društveno-kritička misija Karnevala, saznajemo kakvu je cenzuru prošlo čuveno suđenje Karnevalu, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora DPS-a Kotor.

Naš Krnjo, ili, predsjednik krnje vlade, prošao je kako je zaslužio za sve političko vjerolomstvo, nacionalističko taborenje Crne Gore, za svoju sramnu uzurpaciju vlasti. Priveden je vatrenom sudu ljubitelja slobode i istine.

No, ljubitelji slobode i istine, istovremeno su prošli lomaču cenzorskog suda mr Aleksinih Demokrata, gasitelja svake lucidne misli i provokativne riječi. Skandalozna cenzura “Karampane”, odražava svu bijedu vladavine Demokrata i njihovih saradnika, koji su strpali u zatvor slobodu, dostojanstvo i čast Kotora, Kotoranki i Kotorana.

Skrivajući se iza prazne fraze “časti mi”, Demokrate su nas častile zabranom knjige i zabranom političke satire, pretvarajući Kotor u svoju kulturnu palančicu.

Tako je danas Kotor grad veličine Jokićevih svjetonazora, smrvljeni mrva-grad, ogledalo diktatorske i totalitarne vladavine, gdje se naređuje kako da se misli, piše i govori.

Naš predsjednik Poco ima svoje likije, koji po diktatu misle i rade, dok duh Kotora do temelja razgrađuju.

Zabranjene i uhapšene teme probijaju sve zidove, a posebno one u opštinskoj kancelariji predsjednika Jokića.

DPS Kotor

Njegov predsjednički kandidat mr Bečić, po nacionalnosti mir, a po političkoj profilaciji rat protiv kreativnosti i originalnosti, naredio je da je bezbojnost imperativ vladanja Demokrata i da se sve goruće državne teme moraju zbrisati iz kotorskoga suđenja, jer Temeljni ugovor, Otvoreni Balkan i dr. opasne akcije protiv Crne Gore mogu uzdrmati ionako poljuljanu vlast kotorskih Demokrata.

I ne samo kotorskih. Demokrate su u nezaustavljivom padu i uskoro će diljem Crne Gore, kao u susjednoj Budvi, biti dekor iz milosti, politički subjekat bez ikakve težine. Laka im crvena kravata! – poručuju iz Opštinskog odbora DPS-a Kotor.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije