20.3 C
Kotor

Slušaj online radio

DPS Kotor: Demokrate izgubile moralni kompas, tvrde da jedna pravila važe za njih a druga za sve ostale

DPS Kotor

Da je Vladimir Jokić preuzeo kormilo Demokratske Crne Gore od Alekse Bečića, vidi se i prema ponašanju Dragana Krapovića i Vladimira Martinovića, članova predsjedništva ove stranke, zasnovane na odbrani izborne volje naroda kad ona ima za cilj očuvanje za njih fatalnih fotelja – saopštili su danas iz DPS-a Kotor.

“Samoproklamovani branioci izborne volje naroda, nijesu glasali za proširenje dnevnog reda koje je predložio poslanik DPS-a Predrag Bošković i podržali ga svi ostali članovi Odbora za bezbjednost i odbranu, a koje se odnosi na saslušanje direktora ANB-a povodom kupovine mandata u Kotoru za potrebe očuvanja fotelje neželjenog predsjednika opštine Kotor Vladimira Jokića”, poručuju oni.

“Posada Demokrata je izgubila politički i moralni orijentir, na ulicama braneći svoje fotelje i mjesta po dubini, a u Skupštini Crne Gore legitimišući korupciju u Kotoru, kojom je ponižena izborna volja građana Kotora, ali i većine u kotorskoj Skupštini. Poslanici Demokrata, danas su potpuno izgubili moralni kompas tvrdeći da jedna pravila važe za njih, a druga za sve ostale.

Kotorski slučaj i današnje ponašanje poslanika Demokrata na Odboru za bezbjednost i odbranu u potpunosti su raskrinkali politiku ovih lažnih moralista, čija je karijera počela demagogijom o poštenju, a završava se doktrinom Vladimira Jokića, kad izgubiš podršku odbornika, ukradi, potkupi, pa vladaj.

Nesumnjivo je i to da je njihovo neglasanje za proširenje dnevnog reda otkrilo još neke tragove koji vode do nalogodavaca kupovine odbornika DPS-a, koje treba da istraže nadležni organi, a o njima se izjasni advokat Dejan Vukšić, stanovnik Kotora” – kaže se u saopštenju Opštinskog odbora DPS Kotor.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije