16.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Kotor – Opština i sindikat Osnovnog suda zajednički stvaraju preduslove za gradnju stanova pod povoljnim uslovima za sudije i zaposlene

Sud u Kotoru

Opština Kotor izrazila je spremnost da u narednom periodu u saradnji sa sindikalnom organizacijom Osnovnog suda Kotor, stvori preduslove za izgradnju stanova pod povoljnim uslovima za sudije i zaposlene u Osnovnom sudu u Kotoru.

Na tu temu danas su razgovarali koordinator projekta stanogradnje, šef kabineta predsjenika Opštine i sekretar Sekretarijata za opštu upravu Ognjen Vukasović i sekretar Sekretarijata za imovinsko pravne poslove Nebojša Mandić, sa v.d. predsjednice Osnovnog suda u Kotoru, Momirkom Tešić i predsjednicom sindikalne organizacije Osnovnog suda Kotor, Marinom Jovanović.

Predstavnici Opštine Kotor su izrazili spremnost da kroz ustupanje opštinskog zemljišta, oslobađanje od komunalija i komunalno opremanje daju doprinos ovom projektu, dok će sindikat OS Kotor, u saradnji sa Sudskim savjetom i Sindikatom uprave i pravosuđa raditi na obezbjeđivanju finansijskih uslova za realizaciju ovog projekta.

Najčitanije