18 C
Kotor

Slušaj online radio

DPS Kotor: Kako je “Jokić od Kotora” sravnio demagogiju Demokrata do temelja

Kotor – foto Boka News

Čin izglasavanje nepovjerenja anticrnogorskoj vladi koja je služila, i na svom izdisaju još služi interesima “srpskog i ruskog sveta“, Vladimir Jokić, Stevan Katić i Željko Komnenović, perjanice kleronacionalističke, ali i demagoške politike na crnogorskom dijelu Mediterana, okarakterisali su kao izdaju?! U agoniji,  svjesni da se velikosrpska i proruska kula od karata raspada, ova trojica su tom prilikom horski zaprijetili da Boka neće nijemo posmatrati izdaju, saopšten o je danas iz OO DPS-a Kotor.

Kada je Jokić uvidio da građanima ne pada na pamet da izlaze na ulice i čuvaju fotelje Demokrata i radna mjesta članova familije funkcionera ove stranke, krenuo je u kupoprodaju, da sačuva što se sačuvati da. Trgovac na političkom pazaru, odlučio je da kupi ono što nije smjelo biti na prodaji. Trljao je ruke zbog dobro obavljene transakcije, ali je zaboravio da je time konačno raskrinkao svoju stranku i objelodanio da je njen program laž, mimikrija, nepotizam, korupcija…, poručuju iz DPS-a Kotor.

“Dugujemo zahvalnost Vladimiru Jokiću, što je čuvajući svoju fotelju i radna mjesta partijskih uhljeba, rođaka, prijatelja, kumova, ofirao svoju partiju i trajno joj onemogućio da teatralno citira član 2 Ustava Crne Gore, koji im je bio dio prevarne mantre  o „izbornoj volji“. Sad su cijeloj Crnoj Gori pokazali i ko su i za šta su. Kupovinom odbornika Dejana Ognjanovića, Milice Ljutić i Mladena Donkovića, Jokić je minirao i posljednji zid trange – frange politike Demokratske Crne Gore, i u parampačad razbio licemjernu priču o čuvanju izborne volje građana. Jokić od Kotora sravnio je Demokrate do temelja, ” – kaže se u sopštenju Opštinski odbor DPS Kotor.

Najčitanije