15.2 C
Kotor

Slušaj online radio

DPS Kotor: Odlučno nastavljamo kadrovske reforme u našoj partiji

Neđeljko Moškov

Na sjednici Opštinskog odbora DPS Kotor održanoj 30.11. za novog predsjednika OO Kotor izabran je Neđeljko Moškov.

U svojoj dosadašnjoj karijeri, Moškov je pokazao izvanredne rezultate, vizionarstvo, liderske i ljudske kvalitete koji su garant reformskog procesa koji sprovodi naša partija, kaže se u saopštenju.

Iz DPS-a poručuju da Moškov preuzima funkciju u najtežim momentima u novijoj političkoj istoriji Crne Gore i Kotora, kada se urušavaju temelji naše državnosti i put razvoja cjelokupnog društva. Sa novom energijom, liderstvom i posvećenim radom, sigurni smo da će Crna Gora ponovo biti primjer demokratskog društva, suživota i poštovanja među građanima i građankama, da će evropska integracija, ekonomske teme i povećanje standarda života naših građana zamijeniti retrogradne ideje koje sprovodi sadašnja vlast, kako na državnom, tako i na lokalnom nivou.

Neđeljko Moškov, rođen 1981. godine iz Dobrote, Kotor, diplomirani je elektro inženjer, član OO Kotor od 2011. godine, bio je odbornik u SO Kotor u dva navrata i to 2012-2016. i 2017-2019. Trenutno vrši funkciju člana IO Kotor i predsjednika Mjesnog odbora Dobrota 3. U profesionalnoj karijeri radio je u sektoru obrazovanja kao nastavnik informatike, VD direktor OŠ “Njegoš” Kotor, dok se od 2016. godine nalazi na funkciji direktora JU Resursni centar za sluh i govor “Dr Peruta Ivanović”, Kotor.

Demokratska partija socijalista odlučno nastavlja da sprovodi reforme kako bi spremno odgovorila svim političkim procesima koji očekuju Crnu Goru na njenom putu evropskih integracija i prosperiteta cjelokupnog društva, kaže se u saopštenju Opštinski odbor DPS Kotor.

Najčitanije