24 C
Kotor

Slušaj online radio

DPS Tivat: Usvojene žalbe službenika ućutkale rukovodstvo Opštine

Tivat – Centar

Pravda je spora, ali dostižna – nema rečenice kojom bismo bolje započeli ovo naše reagovanje na aktuelnosti koje se dešavaju u zgradi Opštine Tivat ovih dana kada su pristigla rješenja Komisije za žalbe, kojom se usvajaju žalbe zaposlenih, odnosno poništavaju rješenja Opštine Tivat,  saopšteno je iz DPS-a Tivat.

“Još jednom na djelu, nova lokalna vlast bjelodano je pokazala svoje neznanje, nestručnost, nekompetentnost i lošu namjeru. Samo do juče narcisoidni i umišljeni pojedinci iz lokalne vlasti, hvalili su se nehumanim i nezakonitim činom slanja više od 40 opštinskih službenika na interno tržište rada, predstavljajući to kao najveće pozitivno djelo koje je neko do sada sproveo u praksi. Pri tom se, najmlađa odbornica i žena potpredsjednika, valjda ponosna na istorijsko djelo svog supruga, na posljednjoj sjednici Skupštine usudila da ustvrdi da su zaposleni poslati ne na interno tržiše rada, već „na smetlište tržišta rada“ i na taj način ih grubo uvrijedila.

Ali, sada se kompletno rukovodstvo lokalne vlasti našlo u čudu šta da radi. Potpuno ubijeđeni u ispravnost svojih odluka, hladan znoj ih je oblio kada su čitali redom, list za listom: Žalba se usvaja, Žalba se usvaja i tako još mnogo puta. No, možda su sada ipak sretni što taj broj nije veći, imajući u vidu izjavu potpredsjednika opštine koji je na posljednjoj sjednici Skupštine otvoreno izjavio: „Da sam se ja pitao još 10-20% je višak (u Opštini) i bilo bi još više njih na raspolaganju, ali se nijesam pitao sam”.

Opsjednut svojim paunovskim šepurenjem, svoj previše rašireni rep može sada samo da sklopi i vrati se na početak priče: polako vraćajući one iste službenike koje je svojim glasom, ali ne jedinim, poslao na, kazano njihovim žargonom „smetlište“ – saopšteno je iz DPS-a Tivat.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije