20.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Drugi The Chedi Oktoberfest – Bavarsko gastroiskustvo u Luštici Bay

Oktoberfest Lustica Bay -Foto: The Chedi Luštica Bay

Raznolik spektar događaja i iskustava za sva čula u Luštici Bay biće organizovan i tokom jeseni u Marina naselju i Hotelu The Chedi Luštica Bay, gdje će i ovog vikenda početi zanimljiv i svima dobro poznat događaj, a pravi izazov za ljubitelje piva i poznavaoce bavarske kulture i životnog stila.

Drugi The Chedi Octoberfest week  biće održan od subote, 25. septembra do nedjelje, 3. oktobra uz, za ovu priliku, posebno kreiran Octoberfest meni u The Spot restoranu na kojem će se od 14 do 17 sati svakoga dana naći čuvene bavarske perece, kobasice, pivo, marinirano meso i riba i mnoštvo drugih đakonija.

„Oktoberfest roštilj meni će biti ponuđen gostima u subotu 25. septembra i 3.oktobra a noć ranije će obilježiti bend svirka. Ovo svojevrsno gastro putovanje na čuveni festival je prvi događaj kojim najavljujemo uzbudljivu jesen, brojne aktivnosti, novu gastro ponudu ali pakete za sve koji će nas posjetiti“, saopštila je Leonarda Dedić, asistentkinja direktora prodaje u hotelu The Chedi Luštica Bay.

Luštica bay

Prema riječima Maše Radulović, menadžerke korporativnih komunikacija, u svijetu ljubitelja piva, odlazak na minhenski Oktoberfest predstavlja pravo hodočašće, pa čak i za cijele porodice, zbog mnoštva sadržaja koji prate festival. „A za nas, kao graditelje jednog novog grada, kreiranje osjećaja pripadnosti i zajedništva, je imperativ. Kod nas će pronaći svoj kutak i oni naklonjeni miru i laganom uživanju, kao i pravi avanturisti.  Otvoreni smo za svakoga. Našim gostima i posjetiocima, pored zaista raznovrsne gastronomske i komercijalne ponude, obilja porodičnih događaja i aktivnosti, želimo da ponudimo mjesto u kome će se osjećati kao kod kuće i poželjeti da nam se vrate“, dodala je Radulović.

Luštica Bay u zalivu Trašte u Tivtu ove godine dočekuje posjetioce sa posebnim entuzijazmom i bogatom ponudom, pružajući uživanje za sva čula na jednoj od najljepših destinacija na crnogorskoj obali. Kalendarom događaja predviđene su svakodnevne aktivnosti za sve generacije stanovnika i gostiju Luštice Bay.

Najčitanije