12.1 C
Kotor

Slušaj online radio

DTV „Partizan“ biće svečano otvoren u sklopu manifestacije „Novembarski dani“

DTV Partizan Tivat

Opšina Tivat raspisala je tender vrijedan 190.000 eura za izviđenje završnih zanatskih radova i opremanje višenamjenskog objekta kulture DTV „Partizan“. Tender se sprovodi po skraćenoj proceduri jer u lokalnoj upravi i Centru za kulturu Tivat planiraju da DTV „Partizan“ bude završen i svečano otvoren u sklopu manifestacije „Novembarski dani“ kada se obilježava 21.novembar –Dan Opštine Tivat. Ponude se primaju do 27.septembra, a izvođač će imati tok od 50 dana da obavi sve planirane radove.

Inače, Opština je prije nekoliko mjeseci već izdvojila skoro 300 hiljada eura koliko su koštali sanacioni i drugi građevinski radovi na rekonstrukciji DTV-a „Partizan“, a koje je obavila podgorička firma  GKM. Stara kamena zgrada u Ulici Luke Tomanovića  – nekadašnji Sokolski dom podignut tridesetih godina prošlog vijeka, temeljno je rekonstruisana i pretvorena u polivalentni objekat za potrebe Centra za kulturu, po projektu tivatske firme „Axum“.

Nakon završetka preostalih zanatskih i radova na opremanju objekta,  DTV „Partizan“ će funkcionisati kao u mala višenamjenska sala za koncerte, kabaree, manje pozorišne predstave i ostala slična događanja, a koja će u gledalištu moći da primi do 150 ljudi.

Izvor:S.L

Najčitanije