9 C
Kotor

Slušaj online radio

Dubrovački zimski festival – sa Grašom u Novu godinu

Dubrovnik – Stradun spreman za doček 2016.
Dubrovnik – Stradun foto arhiv Boka News

Dočekajte Nove godine uz jednu od najvećih glazbenih zvijezda hrvatske estrade Petra Graša, koji će Dubrovčane i njihove goste uz veličanstveni vatromet uvesti u novu godinu, poručuju iz Dubrovačkog zimskog festivala. Atmosferu će zagrijati Ante Gelo bend i Bruna Oberan, Iva Ajduković te Alen Đuras koji će nastupiti u 21 sat.

Za ljubitelje elektroničke glazbe Petar Dundov stiže na „Gate 2023“ gdje će nastupiti uz podršku lokalnih snaga Denisa T-a i Matta Butta na dočeku Nove godine u Lazaretima. Program počinje u 22 sata.

Dubrovački simfonijski orkestar održat će svoj tradicionalni Novogodišnji koncert na Stradunu 1. januara u podne gdje će pod ravnanjem maestra Ivana Huta nastupiti mezzosopranistica Marta Hut te tenor Roko Radovan. Ovaj će koncert popratiti i tratamenat uz kamenice i pjenušac u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika.

Prva večer nove godine na Stradunu je tradicionalno rezervirana za klapsku pjesmu pa će tako koncert u 21 sat održati Tomislav Bralić i klapa Intrade. Više informacija o svim događanjima dostupno je na internetskoj stranici i društvenim mrežama Dubrovačkog zimskog festivala, gdje se mogu pronaći sve eventualne izmjene programa i nove obavijesti.

Najčitanije