21.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Dubrovčani odlučili za doček Nove godine, Nina Badrić, Toni Cetinski, stiže i The Gypsy Kings

Dubrovnik – Stradun spreman za doček 2016.
Dubrovnik – Stradun

U novu će godinu Dubrovčane i goste 31. decembra uvesti vodeći hrvatski izvođači Nina Badrić i Toni Cetinski. Vrhunski glazbenici na najljepšoj svjetskoj pozornici i impresivni vatromet tačno u ponoć, osigurat će nezaboravan početak nove godine na Stradunu, navode organizatori iz Grada Dubrovnika, Dubrovačkih ljetnih igara i TZ Grada Dubrovnika.

Doček Nove godine na Stradunu organzovan u saradnji sa Star Produkcijom, gdje će u završnici 2018., 29. decembra nastupiti atraktivni The Gypsy Kings, koji ove godine slave 25. obljetnicu od izdavanja istoimenog debitantskog albuma. Sljedeću večer, 30. decembra popularne rock balade na Stradunu će izvesti Opća opasnost.

Spektakularnoj novogodišnjoj noći na Stradunu prethodit će dječji doček na kojem će nastupiti mlada pjevačica Mia Negovetić i Super cover band.

Prvog dana 2019., nakon spektakularnog dočeka, Dubrovački simfonijski orkestar održat će tradicionalni koncert u podne na Stradunu, a tu će u večernjim satima 1. januraa nastupiti Klapa Rišpet.

Najčitanije