16.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Đurović sa budvanskim ugostiteljima

Budva – foto TO BD

Prvi neformalni sastanak novoizabranog ministra ekonomije i turizma Gorana Đurovića i predsjednika Upravnog odbora Morskog dobra Blaža Rađenovića sa turističkim poslenicima, održan je u Budvi.

Sastanku su prisustvovali predstavnici CTU, udruženja ugostitelja Budve, predstavnici agencija, udruženja malih privatnih hotela, hotelijeri i ugostitelji.

Kako je Vijestima rečeno, razgovor je protekao u opuštenoj atmosferi i neformalnom karakteru, a ticao se svih problema u turizmu koji postoje i koji su detektovali privrednici, a sve u cilju kako bi se odmah reagovalo i riješilo ono što može u susret turističkoj sezoni.

Sa obje strane je izraženo veliko zadovoljstvo sastankom i dogovoreno da se u što kraćem roku dobiju povratne informacije od ministra sa rješavanjem onih urgentih stvari koje se odmah mogu riješiti.

Takođe je dogovoreno da će veoma brzo uslijediti i sljedeća serija sastanaka koji će posebno biti organizovani sa hotelijerima, posebno sa ugostiteljima i posebno sa turističkim agencijama kako bi se još efikasnije moglo reagovati.

Izvor:Mina

Najčitanije