16 C
Kotor

Slušaj online radio

EPCG: Nagradu osvoji jer nula se broji

EPCG -nagradna igra

Elektroprivreda Crne Gore organizuje nagradnu igru “Nagradu osvoji jer nula se broji” za potrošače iz kategorije domaćinstva. Nagradna igra počinje danas, 8. januara i traje do 31. januara 2024. godine, a nagradni fond čine 223 nagrade.

Pravo učešća u nagradnoj imaju imaće svi potrošači iz kategorije DOMAĆINSTVA, koji na dan 31. januar 2024.godine budu imali stanje duga 0 eura. U posebnoj bazi, sa dodatnom mogućnošću da osvoje jednu od vrijednih nagrada, naći će se svi potrošači iz kategorije DOMAĆINSTVA, koji na dan 31. januar 2024.godine budu imali stanje duga 0 eura, a imaju aktiviran servis “Elektronski račun“.

Nagradni fond od 100 umanjenja od 50 eura na računima za električnu energiju, namijenjen je za bazu u kojoj će se naći svi potrošači iz kategorije DOMAĆINSTVA, koji na dan 31. januara 2024.godine budu imali stanje duga 0 eura. Za ovu bazu namijenjen je i nagradni fond od 10 telefona Samsung A34, 10 telefona Samsung A54 i 3 telefona Samsung S23+. Nagradni fond koji čine 100 umanjenja od 100 eura na računima za električnu energiju izvlačitiće se iz baze u kojoj se nalaze potrošači iz kategorije DOMAĆINSTVA, koji na dan 31. januara 2024. godine budu imali stanje aduga 0 eura, a ujedno imaju aktiviran servis “Elektronski račun“.

Servis „Elektronski račun“ omogućava potrošačima da odmah nakon obračuna, početkom mjeseca, prime račun za utrošenu električnu energiju putem imejla. Aktiviranje usluge je brzo i jednostavno, dovoljno je da potrošač svoju imejl adresu na koju želi da prima račun i pretplatni broj,  pošalje na imejl racun@epcg.com, a potrošači koji su registrovani na www.epcg.com, ovu uslugu mogu aktivirati i sami.

Javno izvlačenje dobitnika biće organizovano u prostorijama  EPCG u Nikšiću, 15. februara  u 11.00h. Sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem.

Sve informacije o nagradnoj igri mogu se dobiti besplatnim pozivom na broj 19100, na web sajtu www.epcg.com gdje su istaknuta i Pravila nagradne igre, kao i na profilima EPCG na društvenim medijima.

Najčitanije