10 C
Kotor

Slušaj online radio

Eurowings najavio letove do Tivta – Od aprila iz Diseldorfa, od maja iz Štutgarta

eurowings

Eurowings, članica Lufthansa Grupe, pokrenuće 2. aprila liniju Diseldorf – Tivat, dok će iz Štutgarta početi sa letovima ka ovom crnogorskom gradu od 14. maja.

Kako prenosi Avio portal, na relaciji Diseldorf – Tivat, letovi će se obavljati svake nedjelje do 20. juna od kada ova njemačka niskobudžetna kompanija, u susret ljetnjoj sezoni, prelazi na tri leta nedjeljno i to utorkom, petkom i nedjeljom.

Početkom septembra Eurowings planira da se vrati na jedan let sedmično, u nedjelju, i tog plana će se držati do 15. oktobra kad prestaje sa letovima na ovoj liniji.

Očekivana cijena karte na ovoj relaciji u jednom pravcu varira i, u zavisnosti od termina leta, može iznositi oko 200 EUR za osnovni paket koji podrazumijeva samo ručni prtljag.

Što se tiče letova iz Štutgarta, od 14. maja kad se pokreće ova linija, letovi će se realizovati samo nedjeljom. Tako će biti do 23. jula kada Eurowings prelazi na dva leta nedjeljno do 10. septembra, nakon čega će do kraja septembra letove na ovoj relaciji obavljati samo nedjeljom.

Očekivana cijena karte na ovoj relaciji, u zavisnosti od termina i tarife, može biti od 105 do 195 EUR.

Eurowings na svojim letovima do crnogorskog primorja nudi tarife sa i bez predatog prtljaga (smart i basic tarifu), a u skladu sa dosadašnjim poslovanjem ove njemačke aviokompanije mogu se očekivati i last minute ponude koje znaju biti veoma povoljne.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije