12 C
Kotor

Slušaj online radio

,,Fešta na plaži”

Fešta na plaži

Manifestacija ,,Fešta na plaži”, u organizaciji MZ “Bečići“,  pod pokroviteljstvom lokalnih ugostitelja i Turističke organizacije opštine Budva, prvi put se organizuje u četvrtak, 14. septembra, u Rafailovićima.

Cjelodnevni program u okviru kojeg će gosti i mještani besplatno degustirati vina i lokalne poslastice, obogatiće defile i koncert Gradske muzike Budve, koncert klape “Trio Gušt” i za kraj programa, nastup popularnog rock benda  – “Neverne bebe”. Koncerti će biti održani na plutajućoj bini – trajektu, kako bi svi posjetioci sa plaže ili lokalnih restorana i kafića mogli da uživaju u programu.

Posebno interesantan dio večeri predstavljaće defile ukrašenih barki, koji će na pravi način izraziti duh ovog autentičkog ribarskog mjesta.

Cilj organizacije ove manifestacije, koja ima tendenciju da postane tradicionalna, jeste da se početkom septembra privuče što veći broj gostiju u jedan od najljepših djelova budvanske rivijere i da se njihov boravak učini što sadržajnijim, prije svega zahvaljujući tradicionalnom gostoprimstvu domicilnog stanovništva.

Pozivamo sve građane i goste Budve da u subotu, 9. septembra budu dio “Fešte na plaži”, koja i nezvanično zatvara niz ljetnjih turističkih manifestacija.

Najčitanije