18 C
Kotor

Slušaj online radio

Festival umjetnosti “Stay tune” od 23. do 25. septembra u Budvi

Festival umjetnosti “Stay tune”

Građani i turisti, ljubitelji alternativnih umjetničkih pravaca, imaće priliku da uživaju u programu festivala “Stay tune” koji se prvi put održava u Budvi, u periodu od 23. do 25. septembra, saopšteno je iz Turističke organizacije Opštine Budva.

NVO Kulturni centar Budva u saradnji sa JU Narodna biblioteka Budve, uz podršku Opštine Budva i Turističke organizacije Opštine Budva, organizuje festival umjetnosti čiji je cilj da se atraktivnim programom obogati kulturna scena, unaprijedi turistička ponuda i jača imidž Budve kao moderne turističke destinacije, navodi se u saopštenju.

Festival umjetnosti “Stay tune”

“Naša misija je da kroz organizaciju niza edukativnih događaja u sklopu ovog festivala stavimo akcent na afirmaciju Budve kao mjesta gdje naša djeca treba da vide svoju budućnost. Vizija da razvijamo svijest kod mladih da se rado vraćaju Budvi, te da je privilegija živjeti ovdje i razvijati našu zajednicu dajući joj najbolju verziju sebe, nepresušan je izvor našeg entuzijazma. Ostani tun”, kažu iz NVO “Kulturni centar Budva”.

Program festivala podrazumijeva slikanje uživo, predavanja, izložbe fotografija, izložbu nakita, pjesničko veče, bioskop pod zvijezdama, folklorne nastupe, koncerte i predstave.

Prilagođen je svim uzrastima i održavaće se na više lokacija u Starom gradu u periodu od 12 časova do ponoći.

Najčitanije