7.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Merlin, Senidah i Sara Jo zatvorili novogodišnju žurku “Budi u Budvi“

Fuzijom modernog zvuka i vanvremenskih hitova, Merlin, Senidah i Sara Jo zatvorili novogodišnju žurku ,,Budi u Budvi“

Kako bi se definitivno zapamtila ovogodišnja muzička proslava u metropoli crnogorskog turizma, Opština Budva i lokalna turistička organizacija postarali su se da na finišu trodnevnog novogodišnjeg programa spoje najtraženija muzička imena današnjice.

“Rijeka“ ljudi s nestrpljenjem je iščekivala trenutak kada će na velikoj bini ugledati najveću regionalnu zvijezdu, bosanskohercegovačkog slavuja Dina Merlina.

Dino Merlin u Budvi – Mediabiro

“Budva je napravila decenijski brend od ovoga. Svi najveći performer i autori su tu. To je kontinuirano i želim da dugo traje, jer je evidentno da svi na neki način imaju dobre vibracije od toga“, uvjereno je kazao Merlin.

Kada je riječ o jedinstvenoj energiji nezaboravnih performansa, balkanska trep diva Senidah, još jednom je potvrdila zbog čega posljednjih godina važi za muzički broj jedan.

Dino Merlin u Budvi – Mediabiro

Mlada, pop senzacija Sara Jo, prvi put je nastupila na trgu ispred zidina Starog grada, a sa nama je podijelila utiske neposredno prije nastupa.

“Upravo ovako treba spajati izvođače. Mislim da je svako veče pun pogodak. Ispratila sam nekoliko Novih godina u Budvi i zaista svaka čast organizaciji. Nama, izvođačima, mnogo znači kada nam se da prostor da se predstavimo kao performeri. Kada god smo pozvane da budemo dio ovakvih događaja, mi smo van sebe od sreće“, izjavila je pjevačica.

Izvor:Mediabiro

Najčitanije