29 C
Kotor

Slušaj online radio

Game Changer u Tivtu od 4. do 6. jula

game changer

Nakon velikog uspjeha u Hrvatskoj i Sloveniji, Game Changer, vodeće ime u tehnološkim događajima dolazi u Crnu Goru. 

Ovog ljeta, Tivat će biti epicentar tehnoloških inovacija kao nikada do sada.

U periodu od 4. do 6. jula 2024., Tivat će postati domaćin trodnevnog festivala koji će privući više od 500 posjetilaca programima tokom tri konferencijska dana. 

Očekuje nas serija progresivnih tehnoloških tema fokusiranih na blockchain tehnologiju, travel tech i upotrebi vještačke inteligencije.

Ovaj događaj će biti prilika za umrežavanje i razmjenu ideja među liderima i stručnjacima iz ovih oblasti.

Ali to nije sve! Glavno gradsko šetalište Pine će tokom dvije večeri festivala dobiti novi sjaj. 

Uz zvuke elektronske muzike, posjetioci će biti fascinirani svjetlosnom izložbom gejming dizajna i animacije koja je kreirana od strane izuzetnog tima koji stoji iza crnogorske video igre Bleak Faith. 

Ovaj događaj dolazi u pravo vrijeme – u istom mjesecu kada igra doživljava svoju svjetsku premijeru na Playstation platformi, i obećava globalnu ekspanziju u saradnji sa kompanijom Sony Interactive Entertainment.

Kruna festivala je svečano veče dodjele Game Changer Montenegro nagrada najprogresivnijim tehnološkim kompanijama i pojedincima iz Crne Gore. 

Ovim događajem Game changer ne samo da nagradjuje izvanredne inovacije i dostignuća, već pozicionira Crnu Goru na globalnjnoj mapi kao poželjnu tehnološku destinaciju, koja ima razvijenu tech scenu, i zajednicu izuzetnih talenata.

Pridružite nam se na Game Changer Summer Festivalu i budite dio tehnološkog dogadjaja godine!

Najčitanije