16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Gibonni i Lepa Brena na dočeku Nove godine u Budvi

Gibonni – foto Boka News

Zlatan Stipišić Gibonni će uvesti budvansku publiku u Novu 2022. godinu na još jednom spektakularnom dočeku koji na glavnom gradskom trgu organizuje Turistička organizacija opštine Budva!

„Trodnevni program koji će započeti 30. decembra nastao je nakon višemjesečnih pregovora sa nekim od najvećih muzičkih zvijezda iz regiona i na naše zadovoljstvo možemo najaviti da će brojni koncerti, i ovoga puta, predstaviti Budvu kao prestižnu novogodišnju destinaciju, koja zahvaljujući svom muzičkom programu i odličnoj ponudi naših hotelijera, privlači na desetine hiljada turista sa prostora bivše Jugoslavije“ – istakla je Maja Liješević, direktorka Turističke organizacije opštine Budva.

Pored Gibonnija, u okviru novogodišnjeg programa na trgu ispred Starog grada će nastupiti Lepa Brena i mnogi drugi, a biće organizovani i programi za djecu.

Cjelokupan program će biti organizovan u skladu sa aktuelnim epidemiološkim mjerama i svim preporukama Instituta za javno zdravlje Crne Gore.

Opširnije o cjelokupnoj organizaciji predstavnici crnogorske javnosti će saznati sjutra, nakon konferencije za novinare, koja je planirana da se održi u hotelu „Avala“ u 12 sati, zajedno sa predstavnicima hotelske privrede.

Najčitanije