13.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Grupa turista iz Slovenije u posjeti Crnoj Gori

Grupa turista iz Slovenije u Kotoru

Crnu Goru je, posredstvom slovenačke turističke agencije SLO Tours, posjetila prva grupa turista iz Slovenije, koji su zadovoljni obilaskom sjevera i crnogorskog primorja.

Posjetu je realizovala SLO Tours u saradnji sa crnogorskom agencijom Explorer, a riječ je o prvim turistima ove godine iz te zemlje.

Direktor SLO Tours-a, Zoran Petrović, kazao je da rade po programu Crnogorski vijenac, koji je njihov autentičan program u koji su uključena čak četiri od pet nacionalnih parkova.

“Naš program je jako bogat, imamo sve uključeno u cijenu i veliko nam je zadovoljstvo sarađivati sa Explorerom i nacionalnom avio-kompanijom Montenegro Airlines”, rekao je Petrović, prenosi Infobiro.

On je dodao da su i ranije bile formirane grpe, ali da su zbog aktuelne epidemiološke situacije tek sada izveli prvu grupu.

“Ako situacija bude povoljna doći ćemo opet krajem avgusta, cio septembar i dio oktobra. Takođe, imamo u planu i brendiranje Crne Gore kao zimske destinacije”, najavio je Petrović.

Vodič agencije Explorer, Sanja Mitrović, kazala je da joj je drago što su njeni prvi gosti ove godine baš Slovenci, jer oni jako vole Crnu Goru i Crnogorce.

“Program je koncipiran fantastično jer smo imali prilike da se upoznamo i sa ljepotama sjevera, ali i da vidimo Lovćen, crnogorsko primorje i Skadarsko jezero”, navela je Mitrović.

Turistu su saopštili da su utisci posjete odlični, da je Crna Gora prekrasna država i da su svi ljubazni.

Oni su kazali da će preporučiti Crnu Goru svima onima koji žele dobar odmor.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije